Στεμνίτσα

stemnitsa-1

stemnitsa-2

stemnitsa-3

Στεμνίτσα, Αρκαδία

Χρώματα και πολύχρωμα σχήματα πλούσια σε ομορφιά και αντιθέσεις. Βουνά και κοιλάδες, φαράγγια και ποτάμια, δάση και αγροκτήματα, αρχαιολογικά μέρη και βυζαντινά μοναστήρια, όλα φιλοξενούνται στα ιστορικά εδάφη της Αρκαδίας, την καρδιά της Πελοποννήσου.
Πολύ κοντά στην Αρχαία Ολυμπία, ανάμεσα σε βυζαντινούς θησαυρούς και αρχαιολογικά μέρη, ο επισκέπτης των Αρκαδικών βουνών έχει την ευκαιρία να διαλέξει ανάμεσα σε πολλαπλές δραστηριότητες και ευχάριστες εκπλήξεις σε κάθε του βήμα.
Μοναδικό κόσμημα της Αρκαδίας, το ξενοδοχείο Τρικολώνειον Country είναι «στρατηγικά» τοποθετημένο ώστε να προσφέρουν άνεση, ηρεμία αλλά και δράση.
Στην Αρκαδία μπορείτε:

  • Να επισκεφτείτε το μουσείο Υδροκίνησης στην Δημητσάνα
  • Να θαυμάσετε το ιερό του Επικούριου Απόλλωνα (χτισμένο από τον αρχιτέκτονα του Παρθενώνα Ικτίνο και την Αρχαία Ολυμπία, γενέτειρα των Ολυμπιακών αγώνων.
  • Να επισκεφτείτε το παλιό κάστρο σκαρφαλωμένο στο χωριό Καρύταινα. Χτισμένο το 1245 από έναν Γάλλο χωροδεσπότη, υπήρξε στρατηγικής σημασίας κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης.
  • Να επισκεφθείτε το Λούσιο ποταμό, απολαμβάνοντας μία βουτιά και διασχίζοντας τα φαράγγια που περιτριγυρίζουν τα Βυζαντινά μοναστήρια, εξερευνώντας τους δασικούς λαβύρινθους του όρους Μαινάλου με 4Χ4 αυτοκίνητα με τη συνοδεία έμπειρων οδηγών, κολυμπώντας στα ποτάμια, κάτω από καταρράχτες, ή κάνοντας κατάβαση ποταμού-σπορ πολύ διαδεδομένο στην περιοχή.
  • Να ζήσετε την απόλυτη χαλάρωση και άνεση στο ξενοδοχείο μας , αναπαυόμενοι στους αφράτους καναπέδες μπροστά στο μεγάλο τζάκι.

Η Αρκαδία, η καρδιά της Πελοποννήσου, θα κερδίσει σίγουρα μία θέση στην καρδιά σας.